Ingredients McDonald’s jogurti parfaadis

Ülevaade

Üks McDonald’s menüü valikutest on Fruit ‘n Yogurt Parfait. 7 oz. Ravib 160 kalorit ja 2 g rasva. Lisaks rasva ja kaloritele on parfiidis päevas soovitatav 15 protsenti soovitatavatest ööpäevastest väärtustest C-vitamiini ja A-vitamiini ning 4 protsenti raua. Parfait pakub tervislikumaid võimalusi magusate suupistete või magustoidu valmistamiseks.

Jogurt

McDonald’s Fruit ‘n Yogurt Parfait peamine koostisosa on jogurt. Vanilli maitsestatud jogurt sisaldab McDonaldsi toitumisandmete kohaselt selliseid koostisosi nagu rasvapiim, suhkur, fruktoos ja modifitseeritud toidutärklis. Jogurti täiendavad koostisosad hõlmavad lõhna- ja maitseaineid, kunstlikke värvaineid, koherželatiini, vadakuvalgu kontsentraati, maisitärklist ja kaalium-sorbaati, mis aitab säilitada jogurti jaoks värskust. Jogurt sisaldab piima.

Maasikad ja mustikad

McDonald’s Fruit ‘n Yogurt Parfait’i viljad sisaldavad maasikad ja mustikad. Restoran kihistab puuvilja kahes jaotises jogurti vahel parfüümi loomiseks. Parfüümi maasikad sisaldavad konjaki jahu, mis toimib paksendaja ja stabilisaatorina. Konjaci jahu pärineb konjaki taimest ja ei sisalda kaloreid, suhkrut või tärklist.

Granola

Väike granola pakend sisaldab parfüümi. Parfüümi ülaosas asuv madala rasvasisaldusega granola purustamine lõpetab puuviljamaitse. Granola segu sisaldab valtsitud kaera koos pruuni suhkru ja kristalliseerunud riisiga. Täiendavad lõhna- ja maitseained on kaneel, mett, õunapüree kontsentraat, sool, päevalilleõli, kuivatatud kõrge maltoosisisaldusega maisisiirup, purustatud apelsinid ja looduslik maitse. Segu sisaldab söögisoodat, alumiiniumfosfaati ja soja letsitiini.