Koduvõrgud pinguldatud radiaalnärvi jaoks

Ülevaade

Põlemisnärvi diagnoosimine ei ole lihtne, sest see esitab täpselt nagu tennise küünarnukk, küünarliigese põletik, millega kinnituvad küünarliigese küünarliigutused. Põhjused on samuti sarnased, nimelt korduv käik küünarnuki keerdudes või stressirohke kinnihoidmine või käsitsi keeramine. Löök küünarnukist väljapoole võib põhjustada ka radiaalset närvikahjustust. Õiguskaitsevahendid ulatuvad lihtsast harjutusest kuni operatsioonini äärmuslikel juhtudel.

OTC analgeetikumid

Valuvaigistid on ravimit, mis leevendab valu. Selleks, et vähendada pingutatud radiaalse närviga kaasnevat valu, tehakse kõik ravimivastased ravimid, kuid selleks, et vähendada kompressiooni põhjustava radiaalse tunneli turse, on mittesteroidne põletikuvastane (NSAID) nagu ibuprofeen Soovitatav.

Jää

On arutelu selle üle, kas jää või soojus on kõige parem radiaalse närvikahjustuse jaoks. Jää vähendab turset, kuid soojus lõdvestab ja laiendab lihaskoe. Kohe pärast sümptomite tekkimist on jää parem alternatiiv. Radiaalne närv asub mõneski radiaalses tunnelis lõksus, mis põhjustab valu. On võimatu öelda, mis põhjustab kompressiooni ilma kallite meditsiiniliste skaneerimisteta, kuid see on kõige tõenäolisem sellest, et pisut purunevat kõõlust või lihase kiudu, mis on sellepärast paranenud. Kui lihaskiud rebivad, purunevad ka veres lihastega kapillaarid, mis voolavad verd ja muud vedelikud, mis omakorda põhjustab lokaliseeritud paistetust; jää vähendab turset ja piirab verevoolu purustatud kapillaarides. Meditsiinilise autor William C. Shieli jr., MD, FACP, FACR, kes harrastab reoatoloogiat Lõuna-Orange’i maakonnas, on Rice või “rest”, “ice”, “compression”, “elevation” California.

Puhata

Rest on parim ravim. Proovige tuvastada, mis probleemi põhjustas, kas see on töö- või puhketegevus, ja vältige seda tegevust, kuni sümptomid vähenevad. Immobiliseerige küünarnukki nii hästi kui võimalik Ace’i sidemega või isegi apteekiga. See ei pruugi liikumist täielikult piirata, kuid see on meeldetuletus teie küünarliigese ravimiseks. Valuvaigistid, isegi võõrutusjärgsed annused, võivad valu piisavalt vähendada, et võite probleemi unustada ja vigastusi halvendada.

Iseennastunud närvipinkide harjutused aitavad vabastada radiaalses tunnelis surutud ala ja tõmmata närvist takistusteta. Parem ei ole maksustada küünarnuki rehabiliteerivate harjutuste kaudu, kuni olete andnud ühiselt palju puhata; Koduste abinõude kasutamine muudab teid oma edusammude hindajaks, nii et kui te võite päeva minna minimaalse valu abil ilma mittesteroidsete põletikuvastaste ravimite abita , Võib aeg alustada piirkonna laiendamist orthopedist Nathan Wei, MD, FACP, FACR. Mary Weid, reumatoloog ja Marylandi artriidi ja osteoporoosi keskuse direktor, soovitab kasutada põhilisi ja vähese mõjuga libisemistreeninguid. Pange oma käed oma külgede suunas peopesa poole. Õrnalt langetage õlg mõjutatud armil. Ära kaldu, lihtsalt jõudma käega ja laske õlal langeda. Langetage aeglaselt randmeosa, kuni teie peopesa on ülespoole suunatud, sõrmed on sinu taga. Suurendage venitust, kui olete valmis, kallutades pea vastassuunas, muutes vastaskõrva vastasküljele lähemale. Naaske neutraalsesse asendisse ja korrake treeningut 10 korda komplektiga, puhkega vahepeal.

Füsioteraapia