Nõustajate koostisosade loend

Ülevaade

Advil on valmistatud tablettidest, kapslitest ja geelkorgidest. Kuigi Advil on saadaval ilma retseptita, võib sellel olla tõsiseid kõrvaltoimeid, sealhulgas ravimite koostoimeid aspiriiniga, mis vähendab aspiriini efektiivsust südameataki või insuldi raviks. Enne Advil’i võtmist küsige alati meditsiinitöötaja, kui olete rase või toidate last rinnaga, eriti raseduse viimase kolme kuu jooksul, ja hoidke Advilit alati lastele kättesaamatus kohas.

Ibuprofeen

Iga ravimi tableti või kapsli toimeaine on 200 mg ibuprofeeni, mis on mittesteroidne põletikuvastane ravim, mis on mõeldud valu, palaviku ja põletiku vähendamiseks. Mõned inimesed, eriti need, kes on allergilised aspiriinile, võivad olla ibuprofeeni suhtes allergilised. Allergilise reaktsiooni sümptomiteks võivad olla nõgestõbi, näo turse, vilistav hingamine, punane nahk, lööve, villid või šokk, kui märkate mõnda neist sümptomitest, ärge võtke rohkem Adviili või muid tooteid, mis sisaldavad Ibuprofeeni, ja pöörduge koheselt arsti poole; Narkoidaalseteks põletikuvastaste ravimite nagu Advil võib põhjustada ka kõhuõõnde, eriti kui teil on 60-aastane või vanem, teil on maohaavandid või muud verejooksu probleemid, võtke vere vedeldajaid või jooki kolme või enama alkohoolse joogi päevas. Kõhu verejooksu nähtudeks on nõrkus, verine oksendamine või väljaheide või must väljaheide ja püsiv kõhuvalu. Peate lõpetama Ibuprofeni kasutamise ja otsima meditsiinilist abi kohe, kui teil esineb mõni neist sümptomitest või teie valu halveneb ja kestab kauem kui 10 päeva, teie palavik halveneb või kestab kauem kui kolm päeva või tekib punetus, turse või muud uued sümptomid Kahjustatud piirkonnas.

Tabletid ja kapslid

Nagu 2009. aasta lõpus märgitud toodete kohta, on Advil’i tablettide ja kapslite inaktiivsed koostisained järgmised: atsetüülitud monoglütseriidid, kolloidne ränidioksiid, maisitärklis, kroskarmelloosnaatrium, metüülparabeen, mikrokristalne tselluloos, farmatseutiline glasuur, farmatseutiline tint, povidoon, eelželatineeritud tärklis, propüülparabeen, naatrium Bensoaat, naatriumlaurüülsulfaat, steariinhape, sahharoos, sünteetiline raudoksiid, titaandioksiid ja valge vaha.

Geelkapslid

Advil’i geelkapslitel on mõni muu inaktiivsete koostisosade kogum kui tabletid ja kapslid. Need on, nagu märgitud 2009. aasta lõpus märgistusel: kolloidne ränidioksiid, maisitärklis, kroskarmelloosnaatrium, FD & C punane nr 40, FD & C kollased nr 6, fraktsioneeritud kookosõli, želatiin, glütseriin, hüpromelloos, farmatseutiline tint, eelželatineeritud tärklis, propüülgallaat , Puhastatud vesi, naatriumlaurüülsulfaat, steariinhape, sünteetilised raudoksiidid, titaandioksiid ja triatsetiin.