Homöopaatilised parandus nina ja kõrva ummistumise jaoks

Ülevaade

Nina kinnistumine tekib siis, kui nasaalsed kuded muutuvad turse liigse vedeliku turseks. Seda võib põhjustada külm, gripp või allergia. Kui teie Eustachia tuub blokeerub külma või infektsiooni tõttu, võib tekkida kõrva ummistumine. Vastavalt Rahvusraamatukogu meditsiinile pöörduge arsti poole, kui kõrvavalu ja ebamugavustunne mõne tunni jooksul ei kao. Homöopaadid ravivad sümptomeid, määrates minimaalse hulga aineid, mis suuremas koguses põhjustavad tervele inimesele samu sümptomeid. Homöopaatia on alternatiivne ravi, mitte meditsiiniline asendus.

Pulsatilla Negricans

Parim anemoonist destilleeritud Pulsatilla negricans on tavaline homöopaatiline ninakinnisuse ravimeetod. Blue Shield täiendav ja alternatiivmeditsiin nõustab Pulsatilla negricans külmavärinad, millel on kinnine ninapea, eriti kui tekib paks, kollakas või rohekas lima. Kui ummistus intensiivistub õhtul ja kui patsient tunneb end tervetel soojatel, pehmetes ruumides ja paremini välitingimustes, on see veel üks näide sellest, et Pulsatilla negricans võib olla õige abinõu. Enne Pulsatilla negricans’i võtmist pöörduge arsti poole.

Kalium Muriaticum

Kalium muriaticum käib ka Kali muriaticum. See on valmistatud kaaliumkloriidist ja on üks 12 homöopaatilistest raku sooladest, mida nimetatakse ka koesooladeks või biokeemilisteks sooladeks. Homöopaadid kasutavad seda külmetushaiguste raviks, eriti seal, kus on siinus, nina või kõrva ummistus. Elixirs.com ütleb, et Kalium muriaticum on eriti tähistatud, kui esineb valge nina kaudu väljaheide, valge kattekiht keelel ja sinus probleemid. Beneforce.com sõnul kutsutakse Kalium muriaticumit, kui kõrva ummistus või valu kaasneb mürgiga ja kui sümptomid halvenevad külma õhu ja niiske ilmaga ning paranenud lõõgastumisel ja soojenemisel. Küsige oma arstilt enne Kalium muriaticum’i võtmist.

Fosfor

Fosfor on valmistatud kaltsiumfosfaadist, mida nimetatakse ka valgeks fosforiks Põhja-Aafrika vulkaanipiirkondades. Kuni 18. sajandi keskpaigani kasutati seda ilutulestikes ja vastedes, seejärel asendati seda vähem toksilise punase fosforiga. Homöopaadid kasutavad fosforit hingamisteede haiguste ja ummikute raviks. Beneforce, com pakub fosforit väljuvatel ja hellastel patsientidel, kelle sümptomid on hommikul ja õhtuti halvemad ning paranenud värske õhu, massaaži, une ja söömise teel. Konsulteerige oma arstiga enne homöopaatilise fosfori võtmist.

Arsenicumi album

Arseenikumi album on valmistatud arseenist, kuid – nagu kõikide homöopaatiliste preparaatide puhul – minimaalne aine kogus lahjendatakse järjestikku, kuni jääb ainult väheseks. Blue Shield täiendav ja alternatiivmeditsiin soovitab Arsenicum albumi ninakinnisusega patsiendil, kellel esineb sageli külmetushaigusi, südameprobleeme ja kurguvalu. Kui patsient neelab korduvalt, tekitab valget, paksu põletustõmmet ja sümptomite süvenemise sümptomid sümnakuhet, on isegi suurem tõenäosus, et homeopat määrab Arsenicumi albumi. Enne Arsenicumi albumi võtmist pidage nõu oma arstiga.

Rhus toxicodendron on valmistatud mürk ivy. Taimed kogunevad öösel, homöopaadid ja ravimtaimed usuvad, et sel ajal on õlid tugevamad. Homöopaatides määratakse Rhus toxicodendron ninakinnisuse korral, eriti kui olukord ilmneb jaheda, niiske ilmaga või ilmastiku muutumisega. Blue Shield täiendav ja alternatiivmeditsiin ütleb, et kui patsient on rahutu, kõhklev ja kiirus, nii liikumine kui ka soojus, mis toob mõningast leevendust, on see Rhus toxicodendroni jaoks veel üks näide. Rhus toksikodensiini kõrvaltoimeid ei ole uuritud, seega konsulteerige arstiga enne kasutamist.

Rhus Toxicodendron